Actueel

Interim professionals & interim managers

Vacature

Ben jij een interimmer in de regio Groningen, Friesland of Drenthe en wil je graag vertegenwoordigd worden door een bureau dat jouw talenten en belangen centraal zet?

Klaar voor morgen

Wij zijn ‘klaar voor morgen’ een bureau met een vernieuwende stijl en visie. Beide zijn wij zelf interimmer geweest en snappen wat belangrijk is en wat het met zich meebrengt om interimmer te zijn. Onze klanten bevinden zich vooral in de zorg, overheid en onderwijs, maar we breiden ons werkgebied zoveel mogelijk uit met klanten die onze filosofie delen.

Onze kernwaarden

Alles wat we doen doen we vanuit de volgende principes:

Toekomstgericht

Door een lange termijn visie te formuleren en deze uitvoerbaar te maken, zijn én blijven wij waardevol voor onze klanten. Hiermee bouwen wij aan duurzame klantrelaties, voor de lange termijn.

Toegankelijk & transparant

Door complexe materie concreet te maken, begrijpen onze klanten waar we het over hebben. Niet te veel vakjargon, geen dubbele bodems of kleine lettertjes. Oftewel, niet te veel poespas. Dit zie je terug in zowel onze werkwijze als ons tarief.

Resultaatgericht

Jouw succes is ons succes.

Pro-actief & bevlogen

Met onze passie voor HR & Recruitment brengen wij nieuwe energie op de Noordelijke arbeidsmarkt. Met onze integrale aanpak vertalen we jouw missie & visie naar toekomstgericht HR & Recruitment.

Wat wij bieden

Dit betekent dat wij open en duidelijk zijn in onze communicatie, meedenken met jou als professional en transparant zijn in betalingen. Deze worden namelijk direct door de opdrachtgever aan jou gedaan. Wij vragen de opdrachtgever vooraf een kleine fee ongeacht de looptijd van jouw opdracht. Dus geen verhoogd uurtarief of extra fee bij verlenging. Ook hier transparant, toegankelijk en duidelijk voor zowel jou als de klant.

Wat vragen we van jou?

Wij zijn op zoek naar interimmers die zich kunnen vinden in onze werkwijze en zich verbonden voelt met de begrippen samen, transparant en toekomstgericht ongeacht het vakgebied waarin je werkt. Samen kunnen we een mooie ontwikkeling brengen op de Noorderlijke arbeidsmarkt en de werkgevers waarvoor we werken klaar maken voor de toekomst!

Herken je jezelf in dit profiel en deze drive? Neem nu contact met ons op om een kennismakingsafspraak in te plannen.

Is deze baan voor jou?

Mail je CV naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Meer info over deze vacature

Contactpersoon: Mariëlle Gudde
Telefoon: +31 6 42 02 80 52
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ook klaar zijn voor morgen?

Neem contact op

Advies over jouw HR & Recruitment?

+31 6 42 02 80 52
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Heb je liever dat wij jou bellen?

+31 6 42 02 80 52
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

©2021 Klaar voor morgen | Powered by Dsignonline