HR Consultancy

Groei binnen je organisatie met Klaar voor Morgen

Als jouw bedrijf op zoek is naar ondersteuning op het gebied van human resource management (HRM) of ook wel mens en arbeid genoemd, schakel je Klaar voor Morgen in als HR Consultant! Vanuit Klaar voor Morgen geloven we dat succesvolle organisaties hun mensen centraal stellen en van daaruit werken met een overtuigende visie op toekomstgericht HR.

Wij stellen organisaties vanuit onze dienstverlening in staat een werkomgeving te creëren die passend is bij de visie/purpose van de organisatie (toekomstgericht werkgeverschap), deze te vertalen naar passende employer branding en daar de verbinding te maken met de juiste mensen in en voor de organisatie.

Dit is waar wij van ‘Klaar voor Morgen’ voor staan. Vanuit onze expertise verbinden wij (organisatie)ontwikkeling, HR en arbeidsmarktcommunicatie. Door deze vakgebieden te combineren, versterkt het elkaar en bieden wij alles wat jouw organisatie nodig heeft om klaar te zijn voor morgen. Met de inzet van onze HR consultants, is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Groeien door middel van onze HR consultants

 

Geen enkele organisatie groeit zomaar uit zichzelf. De inzet van HR consultants kan bijdragen aan de groei binnen jouw bedrijf. HR (deels) uitbesteden of de inzet van een HR consultant op projecten is iets wat de bedrijfsvoering binnen de gehele organisatie bevordert. 

Goede organisaties zetten hun mensen centraal. Zij vormen namelijk het kloppende hart van de organisatie. Dit is iets wat goed onderhouden moet worden. Gemotiveerde, flexibele en, bovenal, gelukkige medewerkers die klaar staan om voor elkaar en de organisatie door het vuur te gaan. Maar hoe doe je dat?

Wij gaan je helpen! Wij weten namelijk dat jouw organisatie enorm gaat profiteren van goed HR-beleid. Als jouw mensen tevreden zijn, met plezier naar hun werk gaan en doen waar ze goed in zijn, straalt dat zich uit naar de klanten en bouw je aan een duurzame relatie waar je lange tijd op kunt bouwen. Dat begint allemaal bij een werkomgeving waarin dat mogelijk is. En die werkomgeving moet natuurlijk passen bij wie jij bent als organisatie.

Als dat plaatje klopt kun je bouwen aan succesvolle employer branding en verbindingen leggen met de mensen die bij jou passen. Om dit succes te kunnen garanderen kiezen veel organisaties voor de inzet van een HR consultant, zowel in Groningen als daarbuiten.

De filosofie achter onze HR consultancy

 

Als HR consultant werken wij altijd volgens een bepaalde filosofie. Wij zorgen ervoor dat medewerkers in staat zijn als geheel te functioneren, en niet als individu in een organisatie. Onze inhouse dienstverlening kan zich richten op de losse onderdelen, maar nog liever pakken wij vraagstukken aan in samenhang. Door onze jarenlange kennis op het gebied van HR, Recruitment, Leiderschap en Organisatieontwikkeling zien wij vraagstukken in een breder perspectief. Geen losse beleidsstukken in de kast, maar een aanpak die werkt en past bij jouw organisatie.

Onze aanpak laat zich niet in hokjes plaatsen.  De consultants van Klaar voor Morgen zijn experts op het gebied van toekomstgericht HR en vertalen hun ervaring en expertise naar de behoefte van de organisatie. Vanuit een kennismaking met- en  een analyse van jouw organisatie zetten we samen de koers uit voor en geven wij gepast advies als HR consultant!

Werkwijze van onze HR consultants in Groningen

In Groningen zijn er veel verschillende HR consultants. Bij Klaar voor Morgen onderscheiden wij ons door onze speciale werkwijze. Wij werken via de volgende kernwaarden: 

 • Toekomstgericht: Misschien wel onze belangrijkste kernwaarde; toekomstgericht. Door een lange termijn visie te formuleren en deze uitvoerbaar te maken, zijn én blijven wij waardevol voor onze klanten. Hiermee bouwen wij aan duurzame klantrelaties, voor de lange termijn.
 • Resultaatgericht:Jouw succes is ons succes. Door jouw organisatie door en door te leren kennen, fungeren wij als verlengstuk van jouw organisatie. We zorgen ervoor dat de resultaten impact hebben en meetbaar zijn.
 • Toegankelijk en transparant: Door complexe materie concreet te maken, begrijpen onze klanten waar we het over hebben. Niet te veel vakjargon, geen dubbele bodems of kleine lettertjes. Oftewel, niet te veel poespas. Dit zie je terug in onze werkwijze. 
 • Pro-actief en bevlogen: Met onze passie voor HR & Recruitment brengen wij nieuwe energie op de Noordelijke arbeidsmarkt. Met onze integrale aanpak vertalen we jouw missie & visie naar toekomstgericht HR & Recruitment.|

Wij hebben jarenlange ervaring binnen diverse werkvelden, wij weten dus altijd welke aanpak werkt binnen jouw branche. Samen stomen we jouw organisatie klaar voor de toekomst, en die begint morgen! Naast consultancy op het gebied van HR en Recruitment, richten wij ons ook op werving & selectie, en zijn wij in te zetten als interim bureau!

Inzet HR consultants

Klaar voor Morgen begeleidt organisaties als HR Consultant, met:

 • Ontwikkeling van toekomstgericht HR- en Recruitmentstrategie.
 • Inzet van HR en Recruitment als ‘interne’ medewerker. Voor innovaties en extra capaciteit.
 • HR projectmanagement, waaronder Strategische Personeels Planning (SPP).
 • Adviestrajecten.
 • Recruitmentscan, Recruitmentmarketing, Employer Branding, Candidate Experience, Referral Recruitment.
 • Werkdruk en Werkgeluk, meetinstrument en adviestraject voor in jouw organisatie.
 • Leiderschapsontwikkeling.
 • Talentmobility.
 • Teamontwikkeling (o.a. op basis van realdrives).

Aangezien elk bedrijf sterk van elkaar verschilt, vereist elke organisatie een andere aanpak. Klaar voor Morgen kan je als HR Consultant helpen met het ontwikkelen van een duurzaam HR-beleid waarmee je niet alleen klaar bent voor vandaag, maar ook voor morgen. En nog héél veel morgens daarna.