HR Consultants

Jouw organisatie klaar voor morgen

Hoe we jou helpen met hr outsourcing

Succesvolle organisaties stellen hun mensen centraal en werken van daaruit met een overtuigende visie aan toekomstgericht HR.

Wij stellen organisaties in kaart een werkomgeving te creëren die passend is bij de visie/purpose van de organisatie (toekomstgericht werkgeverschap), deze te vertalen naar passende employer branding en daar de verbinding te maken met de juiste mensen in en voor de organisatie.

Dit is waar wij van ‘Klaar voor Morgen’ voor staan. Vanuit onze expertise verbinden wij (Organisatie)ontwikkeling, HR en Arbeidsmarktcommunicatie. Door deze vakgebieden te combineren, versterkt het elkaar en bieden wij alles wat jouw organisatie nodig heeft om klaar te zijn voor morgen.

HR

Goede organisaties zetten hun mensen centraal. Zij vormen namelijk het kloppende hart van de organisatie. Dit is iets wat goed onderhouden moet worden. Gemotiveerde, flexibele en, bovenal, gelukkige medewerkers die klaar staan om voor elkaar en de organisatie door het vuur te gaan. Vanuit een kennismaking met- en  een analyse van jouw organisatie zetten we samen de koers uit voor jouw toekomstgerichte HR beleid.

Inhouse Dienstverlening

Onze inhouse dienstverlening kan zich richten op de losse onderdelen, maar nog liever pakken wij vraagstukken aan in samenhang. Door onze jaren lange kennis op het gebied van HR, Recruitment, leiderschap en organisatieontwikkeling zien wij vraagstukken in een breder perspectief. Geen losse beleidsstukken in de kast, maar een aanpak die werkt en past bij jouw organisatie.

Onze aanpak laat zich niet in hokjes plaatsen.  De consultants van Klaar voor Morgen zijn experts op toekomstgericht HR/Recruitment en vertalen hun ervaring en expertise naar de behoefte van de organisatie. Klaar voor Morgen begeleidt organisatie met:

  • Ontwikkeling van toekomstgericht HR- en Recruitmentstrategie.
  • Inzet van HR en Recruitment als ‘interne’ medewerker. Voor innovaties en extra capaciteit.
  • HR projectmanagement, waaronder Strategische Personeels Planning (SPP).
  • Adviestrajecten.
  • Recruitmentscan, Recruitmentmarketing, Employer Branding, Candidate Experience, Referral Recruitment.
  • Werkdruk en Werkgeluk, meetinstrument en adviestraject voor in jouw organisatie.
  • Leiderschapsontwikkeling.
  • Talentmobility.
  • Teamontwikkeling (o.a. op basis van realdrives).
 
Meer uitdagingen gelijktijdig of op zoek naar bredere HR/Recruitmentdienstverlening? Informeer naar onze abonnementsvorm.