Interim bureau

Tijdelijke ondersteuning als het even knelt

Klaar voor Morgen is het interim bureau voor kandidaten en opdrachtgevers. Ben je klaar voor vandaag? Heb je er vertrouwen in? Of heb je eigenlijk op korte termijn iemand nodig om je te ondersteunen?

Voor die ene klus waar die specifieke skills voor vereist zijn? Of misschien zoek je tijdelijk een professional om ziekte of verlof op te vangen?

Wij gaan je helpen! Want wij koppelen als interim management bureau mensen aan werk. Of werk aan mensen. Het is maar net van welke kant je het bekijkt. En als de nood hoog is en je op zoek naar een professional die meteen aan de slag kan? Ook die kennen we!

Interim bureau met een breed netwerk

Als interim bureau hebben wij een breed netwerk met ervaren mensen die het gewend zijn om ergens snel in te springen. Zo kunnen onze recruiters al binnen 3 dagen geschikte kandidaten aan je voorstellen. Afhankelijk van het type vraagstuk binnen jouw organisatie, kunnen we je helpen met het invullen van verschillende posities.

Ongeacht jouw vraagstuk zorgen wij voor snelle oplossingen zodat jij verder kunt. Dan ben je niet alleen klaar voor vandaag. Dan ben je klaar voor morgen. En héél veel morgens daarna. Neem gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Klaar voor Morgen is jouw ervaren interim bureau.

Werkwijze van ons interim bureau

Als interim bureau ondersteunen we jouw organisatie graag bij het vinden van een geschikte kandidaat. Snel schakelen, een transparante werkwijze en een match die binnen jouw organisatie past. Je kunt ons inschakelen voor het vervullen van talloze interim (management) functies.
Bij Klaar voor Morgen reken je op:

  • Een breed HR- en Recruitmentteam dat voor je klaar staat (met een vast aanspreekpunt)
  • Kennis over huidige en toekomstgerichte recruitment en arbeidsmarkt(data)
  • Een verlengstuk van jouw interne organisatie
  • De creatie van talentpools binnen en buiten de organisatie
  • Passende arbeidsmarktcommunicatie en employer branding
  • Een vaste prijs voor de plaatsing van de interimmer en geen ‘verhoging’ van het uurtarief. 

Jouw organisatie is onze drijfveer, en wij doen niets voordat we jouw organisatie leren kennen. Dus, kopje koffie dan maar?

Vind jouw interim professional via Klaar voor Morgen

Heb je op korte termijn iemand nodig voor een specifieke klus? Of heb je eigenlijk nog geen concrete interim opdracht, maar wil je wel even sparren? Wij gaan graag met je in gesprek voor het vinden van een passende professional! Neem vrijblijvend contact met ons op, of maak een afspraak om langs te komen bij ons op kantoor in Groningen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen als interim bureau?