Aline Schutter

Via een bekende werd ik in mijn zoektocht naar een nieuwe baan gewezen op Klaar voor Morgen. Een organisatie met een hele duidelijke missie: bedrijven in het Noorden klaarmaken voor de toekomst, met name op het gebied van HR en Recruitment. Hoewel ik hier geen achtergrond in heb, kreeg ik toch het vertrouwen van Mariëlle en Marieke om hier als consultant aan de slag te gaan. Ik heb namelijk wel een achtergrond in marketing en dat is precies wat het Recruitment van morgen nodig heeft.

De kandidaten van vandaag zijn niet op zoek naar een werkgever, maar andersom. Dit betekent dat je als werkgever je Werving en Selectie anders in moet richten dan een aantal jaren geleden. Woorden als Candidate Experience en Employee Journey zijn ineens ontzettend belangrijk. Een onderscheidend werkgeversmerk is onmisbaar.

Dit zijn dingen waar ik je graag mee help. Voel jij de urgentie om hiermee aan de slag te gaan, of wil je jouw organisatie proactief voorbereiden op de toekomst? Neem dan contact met mij op!