Kyara Olijslagers

Mijn naam is Kyara, sinds eind augustus 2022 ben ik werkzaam als Consultant Werving & Selectie bij Klaar voor Morgen. In de praktijk betekent dit dat ik me vooral bezig houd met wervingsprocedures van onze klanten en op zoek ga naar de meest passende kandidaat. Het geeft mij energie dat ik kandidaten kan ondersteunen bij het vinden van nieuwe uitdagingen en voor klanten de nieuwe collega kan vinden waar zij naar op zoek zijn. Dat ik daadwerkelijk iets kan betekenen voor mensen in de toekomst, betekent veel voor mij.

Ook zorg ik ervoor dat op het kantoor en in de procedures alles goed verloopt. Ik ben vraagbaak voor kandidaten, klanten en mijn collega’s.

Naast mijn werkzaamheden bij Klaar voor Morgen ben ik HRM student aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik ben leergierig aangelegd en dit heeft mij bij Klaar voor Morgen gebracht, hier kan ik veel leren over het HR en Recruitment vak. Dit sluit naadloos aan bij mijn studie. De theorie die ik op school leer, kan ik direct toepassen bij Klaar voor Morgen.