Nynke Wielaard

Vanuit mijn achtergrond als arbeids- en organisatiepsycholoog hou ik mij graag bezig met het gedrag van mensen in organisaties. Op zoek naar de juiste match tussen mens en organisatie. Organisaties helpen om het beste uit de medewerker, leidinggevende en het team naar boven te halen.

De afgelopen jaren heb ik hierin in verschillende functies en organisaties ervaring opgedaan en op verschillende niveaus geadviseerd. Dat vraagt steeds weer een andere benadering en invulling van een traject en juist dát vind ik het leukste aan mijn werk.

Dat hoe doe ik dat dan? Door te kijken naar de kwaliteiten en ontwikkelpunten van medewerkers, leidinggevenden en naar het functioneren van teams. En door het begeleiden van de ontwikkeling van medewerkers, leidinggevenden en teams.

Ik geloof erin dat wanneer je jezelf goed kent, weet waar je energie van krijgt en waar juist niet van, je beter op je plek zit en tot goede resultaten kan komen.

Ik geloof er ook in dat wanneer je elkaar goed kent, weet waar iedereen energie van krijgt en waar juist niet van, je beter kan samenwerken en als team tot betere resultaten kan komen.