DIENSTEN

Succesvolle organisaties stellen hun mensen centraal en werken van daaruit met een overtuigende visie aan toekomstgericht HR en Recruitment.

Dit is waar wij van ‘Klaar voor Morgen’ voor staan. Vanuit onze expertise verbinden wij (Organisatie)ontwikkeling, HR, Recruitment en Arbeidsmarktcommunicatie. Door deze vakgebieden te combineren, versterkt het elkaar en bieden wij alles wat jouw organisatie nodig heeft om klaar te zijn voor morgen.

TOEKOMSTGERICHT

HR

Goede organisaties zetten hun mensen centraal. Zij vormen namelijk het kloppende hart van de organisatie. Dit is iets wat goed onderhouden moet worden. Gemotiveerde, flexibele en, bovenal, gelukkige medewerkers die klaar staan om voor elkaar en de organisatie door het vuur te gaan. Vanuit een kennismaking met- èn een analyse van jouw organisatie zetten we samen de koers uit voor jouw toekomstgerichte HR beleid.

Dit begint met het vertalen van een passend HRM beleid, naar de juiste instrumenten om jouw managers en medewerkers te ondersteunen. Maar dat is slechts het begin. De arbeidsmarkt verandert dusdanig snel, dat je met het HRM beleid niet stil kan staan. Dit is waarom wij als pro-actieve, betrokken vakspecialisten altijd weten wat er speelt. Want alleen zó kunnen we ervoor zorgen dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst.

 

 

Bij ‘Klaar voor Morgen’ combineren we een sterke HR achtergrond met kennis van organisatievraagstukken en gedragsverandering. Zo geven wij organisaties de handvaten om hun managers en medewerkers te coachen, adviseren en ondersteunen in hun vraagstukken.

HR

Wat bieden wij?

Goede organisaties zetten hun mensen centraal. Makkelijk gezegd, maar hoe doe je dat? Het HR beleid is altijd verbonden aan de visie en strategie van de organisatie. HR, Recruitment, Ontwikkeling en Arbeidsmarktcommunicatie zijn belangrijke bouwstenen om de organisatie te laten slagen en zijn daarmee altijd aan elkaar verbonden. Het goed neerzetten van een HR beleid begint daarmee bij verbinding. Verbinding met ideeën, strategieën en ambities, maar ook verbinding met de mensen in de organisatie en de buitenwereld.  

Heb je geen of onvoldoende HR expertise in huis? 
De arbeidsmarkt, maar ook wet- en regelgeving veranderd snel. Naast de hiernaast genoemde diensten, kun je ook jouw HR afdeling (volledig) bij ons uitbesteden en zo bij te blijven met actuele ontwikkelingen passend bij jouw organisatie. Wij zijn dan het verlengstuk van jouw organisatie met de expertise die je nodig hebt. Van een aantal uren tot een aantal dagen in de week fungeren we als jouw interne HR afdeling.

Meer weten? Graag voorzien we je van een passend voorstel.

TOEKOMSTGERICHT

RECRUITMENT

Veel organisaties focussen zich pas op werven op het moment dat er een vacature ontstaat… Doodzonde vinden wij! Er is namelijk zóveel talent op de arbeidsmarkt. Die vind je niet alleen door het openstellen van een vacature. Hier is een actief en vernieuwend recruitmentbeleid voor nodig.

Samen zetten we een strategie neer die zowel structuur als vernieuwing creëert in het recruitmentbeleid van jouw organisatie. We beginnen met een analyse van de huidige situatie d.m.v. een recruitmentscan.

Op basis van de scan kunnen we over de Quickwins en Bigwins adviseren om vervolgens stapsgewijs de strategie te gaan implementeren.

Ook kijken we hierbij niet alleen naar de primaire en secundaire voorwaarden (van zowel de kandidaat als de organisatie). Nee, dat is van gisteren. Wij gaan op zoek naar een aanpak voor de lange termijn.  

Zo helpen wij jouw organisatie graag met het verder professionaliseren van het recruitment van morgen.

RECRUITMENT

Wat bieden wij?

Op het gebied van Recruitment is goed niet goed genoeg meer in de huidige arbeidsmarkt.

Recruitment (en zeker in deze tijd) vraagt om specifieke kennis op het gebied van: Arbeidsmarktcommunicatie (intern en extern!), het werkgeversmerk van de organisatie en de ervaring die kandidaten en medewerkers hebben van de organisatie (Candidate & Employee experience).

Wij hebben deze kennis in huis en komen jouw organisatie graag (tijdelijk) intern versterken bij het transformeren, optimaliseren en het innoveren van de recruitmentafdeling en/ of de  recruitmentprocessen. Ons advies is onafhankelijk, op maat en heeft impact. 

Heb je geen of onvoldoende Recruitment expertise in huis? 
Naast de hiernaast genoemde diensten, kun je ook jouw Recruitmentactiviteiten bij ons uitbesteden. Wij zijn dan het verlengstuk van jouw organisatie met de expertise die je nodig hebt. Van een aantal uren tot een aantal dagen in de week fungeren we als jouw interne Recruitment afdeling.

Recruitment & arbeidsmarkt communicatie

Werkgeversmerk

Employer branding

Employee en candidate experience

TOEKOMSTGERICHT

WERVING, SELECTIE & INTERIM

Wij begrijpen als geen ander dat er soms nood aan de man kan zijn. Er is nu dringend behoefte aan een interim professional om de klus te klaren. Of er is een specifiek profiel welke beter door een externe partij geworven kan worden. Uiteraard helpen wij jouw organisatie hier ook bij. Wij zijn immers specialisten op de Noordelijke Arbeidsmarkt.  

WERVING, SELECTIE & INTERIM

Wat bieden wij?

Wij kennen de arbeidsmarkt en nog specifieker de arbeidsmarkt in Noord- Nederland en hebben een groot netwerk in veel verschillende sectoren. Wij richten ons op het brede aspect van recruitment voor jouw organisatie en werven en searchen de ideale kandidaat. Dit doen wij met een pro-actieve, resultaatgerichte werkwijze met oog voor de wensen van de klant en kandidaat. Verder werken wij met een transparant en reëel tarief tegen maximale kwaliteit. Wij zorgen voor jouw beste match, klaar voor de toekomst!

Wat doe je als per direct een interim professional nodig is?

Interim is de oplossing in situaties waarin concrete en urgente verandering gewenst is of wanneer er een onvoorziene tijdelijke situatie is ontstaan. Met een deskundige en ervaren interim professional van buiten die analytisch vermogen en visie combineert met daadkracht maken wij het verschil. We beschikken over goed netwerk van zelfstandig 

gevestigde interim professionals, die we goed kennen. Nadat we het benodigde profiel uitgebreid met elkaar hebben besproken en wij zicht hebben op daadwerkelijke behoefte gaan wij op zoek naar een passende interim professional. Binnen 3 werkdagen presenteren wij geschikte kandidaten. 

Wat te doen als er vaste versterking van buiten nodig is?

Niet alle posities zijn door de eigen organisatie in te vullen. Er zit of veel spoed bij, of het heeft te maken met integriteit of met een hele specifieke positie. Wij helpen ook dan jouw organisatie verder. Dit doen wij met een transparant tarief, exclusiviteit en een enorme drive.  

We willen dan wel precies begrijpen welke opdracht er ligt en welke kwaliteiten er gevraagd worden. Alleen dan kunnen we toegang bieden tot de allerbeste professionals. 

TOEKOMSTGERICHT

ORGANISATIEONTWIKKELING

De meeste interventies starten bij de kijk op je eigen organisatie. Wat wil je? Waar wil je naar toe? En wat heb je daarvoor nodig? Wij kijken graag met je mee en samen met onze partners kunnen wij een brede blik op jouw organisatie richten en samen aan de slag gaan met jouw morgen.  

ORGANISATIEONTWIKKELING

Wat bieden wij?

Organisatieontwikkeling is heel breed en niet in een aantal activiteiten weg te zetten. Bij ‘Klaar voor Morgen’ vinden we het belangrijk om jouw organisatie en vraag te begrijpen en daar een gericht aanbod voor te doen. Dit betekent dat wij binnen onze samenwerkingspartners kijken wie het meeste geschikt is voor welk deel van de opdracht en hier gezamenlijk in optrekken. Van strategie ontwikkeling, organisatie coaching, leiderschap tot het vertalen en uitvoering geven van de strategie naar heldere, concrete plannen en acties. In alles wat we hierin doen zijn onze kernwaarden belangrijk: toekomstgericht, toegankelijk en transparant, resultaatgericht, pro-actief en bevlogen.