Leiders
voor morgen

Jouw leiders klaar voor morgen

Executive search en leiderschapsontwikkeling


direct naar de vacatures

Hoe we jou helpen

Jouw organisatie kan niet zonder eigentijdse leiders van morgen. Of je nu een organisatie in opbouw, ontwikkeling of stabilisatie bent, onderscheidende en wendbare leiders zorgen voor een toekomstgerichte visie en inrichting van jouw organisatie.

Leiderschap in een organisatie is bepalend voor de koers, cultuur en het werkgeverschap van een organisatie. Toekomstgerichte leiders herkennen talent in de organisatie en creëren een optimaal werkklimaat waarin dit optimaal tot ontplooiing kan komen. Het zijn vernieuwende denkers. Het verschil maken doe je nou eenmaal niet op dezelfde manier als gisteren.

Goede leiders durven verder te kijken dan hun eigen talenten en valkuilen. Gebruik maken van de talenten en expertises van medewerkers in de organisatie maakt daadwerkelijk het verschil.

Executive search

Een goede match is meer dan een passend CV en een prettig gesprek, zeker ook in de top van de organisatie! Kwaliteit werf je met kwaliteit.

Onze unieke werkwijze van Klaar voor Morgen kenmerkt zich door de combinatie van de observaties van onze ervaren consultants gecombineerd met data vanuit de arbeidsmarktanalyse, Realdrives en werkplekmeter. Ook ons uitgebreide onboardingprogramma draagt bij aan ons trackrecord op het gebied van duurzame bemiddelingen.

Deze unieke werkwijze gecombineerd met ons ijzersterk netwerk maakt ons een complete, onderscheidende en complete speler binnen de Executive Search markt, waarin wij de markt bedienen voor posities als directeur/bestuurder, RvT/RvC posities.

Leiderschap

Klaar voor Morgen, verbindt, ontwikkelt en begeleidt de leiders van Morgen. Onze dienstverlening richt zich op de begeleiding van MT’s, Leiderschapsontwikkeling, Executive Coaching en Visieontwikkeling.     

Elke organisatie en leider verdient oprechte aandacht en moet soms even vertragen weer te kunnen versnellen. Wij leveren uitsluitend maatwerk en vertellen in een persoonlijk gesprek graag meer over onze dienstverlening omtrent leiderschap.

Teamontwikkeling

Een team, hoe zou je dat omschrijven? Officieel als een groep personen die door samen te werken een gemeenschappelijk doel nastreeft en resultaten bereikt. Maar lukt dat in de praktijk ook altijd? Hebben jouw medewerkers alle competenties in huis om de doelen te bereiken, maar komen jullie er met het team net niet? Is er sprake van werkdruk of te weinig focus en krijg je er geen grip op waardoor dit komt?

De dynamiek en effectiviteit van een team heeft met verschillende aspecten te maken. En daarbij maakt het niet uit of het gaat om een voetbalelftal, een MT of Raad van Toezicht. Voor een goede samenwerking is respect, vertrouwen én elkaar goed (leren) kennen van essentieel belang. En vooral dat laatste wordt vaak overgeslagen. Weet jij waar iedereen in het team goed in is? Waar ben je zelf goed in en waar moeten ze je vooral niet voor vragen? En bij wie kan je dan het beste aankloppen? Inzicht in elkaars kracht en zwakte is belangrijk om samen tot een resultaat te komen. En vaak heeft iedereen heeft een eigen rol in het team. Want je zet een keeper toch ook niet in de voorhoede? En een aanvaller ook niet in het doel?

Met onze coaches en consultant helpen we je graag bij het inzichtelijk krijgen van je team, de te maken ontwikkeling en jouw rol als leidinggevende hierin.

Zoals bij al onze dienstverlening leren we het team graag beter kennen en starten we een analyse van de huidige en de gewenste situatie. Dit doen we o.a. door inzet van onze contextmeter die zicht geeft op: 

Doelen en prioriteiten, Teamwork, Support en Impact

Wij geloven erin dat wanneer je elkaar goed kent, weet waar iemand energie van krijgt en waar juist niet van, je beter kan samenwerken en als team tot goede resultaten kan komen.

We gaan graag met je in gesprek om te verkennen wat we voor jou en jouw team kunnen betekenen. Vervolgens gaan we aan de slag, passend bij het team en de organisatie.

 

“There are a lot of teams with talent, but the ones that have that chemistry, that ‘it’ factor, those are the teams that are going to rise”

Porter Moser, Amerikaanse Basketbalcoach

Jouw ontwikkeling naar de ‘leider van morgen’

Altijd al ambitie gehad om door te groeien naar de rol van bestuurder? Hoe kom je daar nou echt en wat weerhoudt je nog? Hoe blijf je als manager in deze dynamische markt bij authentiek leiderschap? Hoe zorg  je ervoor dat je als manager jouw team kan meenemen in een reorganisatie? Wat betekent coachend of faciliterend leiderschap voor jou?

Klaar voor Morgen verbindt, ontwikkelt en begeleidt de leiders van Morgen.

Om ontwikkeling in gang te kunnen zetten, moeten we eerst kijken naar waar  je nu staat en waar je naartoe zou willen groeien. En wat is daar dan voor nodig en welke stappen moet je daarvoor ondernemen? We gaan het eerst allemaal in kaart brengen. En daarna gaan we je begeleiden om die stappen te maken. Want elke organisatie en leider verdient oprechte aandacht en moet soms even vertragen om weer te kunnen versnellen.

We beginnen met een gesprek waarin we jouw vraag in het kader van jouw loopbaan en leiderschap centraal zetten. Wie ben je, wat kan je en wat wil je? Op welke vragen wil je antwoord hebben? Voor welke uitdaging sta je? In dit eerste gesprek maken we inzichtelijk welke stappen je de komende tijd wil gaan maken en hoe wij jou daarbij kunnen ondersteunen.

Hoe doen we dat dan?

Kortom, door je te laten groeien in de rol van leidinggevende, op welke niveau dan ook!

We gaan graag met je in gesprek om te verkennen wat we voor je kunnen betekenen. We kijken ernaar uit om een onderdeel te zijn van jouw morgen!