Werving
& Selectie

Vind de mensen die bij jou passen

Klaar voor Morgen helpt jou met werving en selectie in Groningen. Of daarbuiten. Ben je klaar voor vandaag? Loopt alles lekker? Of ben je op zoek naar die ene persoon voor die ene positie?

Of misschien zelfs heel veel mensen voor al die posities? En je hoort waarschijnlijk steeds dezelfde berichten over een moeilijke arbeidsmarkt? Wij gaan je helpen!

Vanuit onze expertise voor werving en selectie en Groningse nuchterheid, koppelen wij mensen aan werk. Of werk aan mensen. Het is maar net van welke kant je het bekijkt. Ben jij al klaar voor morgen? 

Wij zijn jouw ervaren werving en selectiebureau uit Groningen!

Onze filosofie voor Werving en

 

Als werving en selectiebureau geloven wij niet in een moeilijke arbeidsmarkt. Je moet alleen anders zoeken. En dat is precies wat wij doen. Wij kennen de markt, vooral in het noorden van het land, en hebben een groot netwerk in verschillende sectoren.

We weten dat het uiteindelijk gaat om de juiste verbinding met de gehele organisatie, niet alleen de functie. Dus niet alleen fungeren wij als wervingsbureau om de mensen te zoeken die doen wat jij nodig hebt, maar wij vinden en selecteren de mensen die passen bij wie je bent en waar je voor staat.

Dit doen we met een persoonlijke aanpak, Groningse nuchterheid met niet te veel poespas, maar wel met een proactieve en bevlogen houding. Wij hebben passie voor ons vak! Hoe kunnen wij jou helpen? Kom vooral eens langs om kennis te maken voor jouw werving en selectie in Groningen of omgeving.

Zo kunnen we je ook gerust helpen in Friesland, Drenthe, Overijssel of zelfs Flevoland. Hierbuiten kennen we de regio minder goed, maar dit betekent niet direct dat we je niet kunnen ondersteunen.

Selectie in Groningen, of daarbuiten

Klaar voor Morgen met een duurzame match

Wij kijken dus specifiek naar kandidaten waar je echt mee verder kunt. Dan ben je niet alleen klaar voor vandaag. Dan ben je klaar voor morgen. En héél veel morgens daarna.

Gemotiveerde, flexibele en vooral gelukkige medewerkers zorgen dat de sfeer in jouw organisatie goed is. Dit verhoogt niet alleen hun werkplezier, maar ook de productiviteit zodat jij jouw doelstellingen haalt en klanten tevreden zijn.

Daarom zetten wij recruitment in om mensen te zoeken die graag voor je willen werken, begrijpen wat je wilt en loyaal zijn aan jouw organisatie. Wil jij dit ook ervaren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons inschakelen voor jouw werving en selectie in Groningen, of daarbuiten. We gaan graag voor en met jou aan de slag!

Werkwijze van ons werving en selectiebureau

Van recruitment- en werving en selectiebureaus zijn er al 13 in een dozijn, ook in Groningen. Dat weten we. Daarom zijn we graag nét een beetje anders! Wij werken namelijk:

  • Vanuit kernwaarden van jouw organisatie
  • Met een positief kritische HR en Recruitment -blik
  • Met focus op gedrag, talent en duurzame inzetbaarheid
  • Vanuit doelgroep analyses en een arbeidsmarktscan
  • Met focus op de persoon en de bedrijfscultuur
  • Voor een juist beeld van team en kandidaat met inzet van contextmeter/realdrives

Hierbij is jouw organisatie onze drijfveer! Door onze ruime ervaring binnen verschillende werkvelden, weten wij precies wat we wel of juist níet moeten doen. Wij zorgen dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst, en die begint morgen.

Kandidaten werven en selecteren voor de toekomst

Jouw organisatie klaarstomen voor morgen, met kandidaten die matchen bij jouw bedrijf. Dat is wat wij doen, maar wij doen niets voordat we jouw organisatie leren kennen. Daarom werken we altijd volgens deze stappen:

Leren kennen

Om te weten wat echt nodig is, willen we weten wat er speelt en wat de behoefte is.

Aanpak bepalen

Nu we jouw organisatie kennen kunnen we een op maat gemaakte aanpak voorstellen.

Aan de slag

We houden van resultaat, praktisch en concreet, dus gaan we graag snel over tot actie!

Wat zijn jouw ambities? Deel deze met ons. We kijken graag welke perfecte match jou vooruit helpt voor een succesvolle procedure van werving en selectie vanuit Groningen.