Carrièreboost

Als partner van jouw carrière zijn we er niet alleen als we een passende vacature voor je hebben. We vinden het belangrijk jouw ontwikkeling te volgen en waar nodig te begeleiden. Denk jij er wel eens over na, hoe snel de toekomst op je af komt? Wij wel, en wij kunnen niet wachten om onderdeel te zijn van jouw morgen.

Het is voor jou als professional essentieel om in de snel veranderende (arbeids)markt pro-actief aan de slag te gaan met het managen van de eigen loopbaan. Jouw persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk leg je natuurlijk niet in handen van je werkgever. Eigen regie en verantwoordelijkheid hierin pakken is waar ‘Klaar voor Morgen’ je graag bij helpt. We doen dit door het aanbieden van kennis en inspiratie voor het vinden van ander werk, we helpen je bij het centraal stellen van jezelf in het ontdekken van je talent of een (nieuwe) carrière of het leuker maken van het werk in de organisatie waar je nu voor werkt.

 

Carrièreboost

Pro-actief aan de slag met je eigen carrière. Hiervoor hebben wij de carrièreboost ontwikkeld. Een programma gericht op jouw drijfveren, jouw talenten en op jouw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Een ‘standaard’ format wat veel verdieping brengt, maar natuurlijk aan te passen aan jouw wensen. Het gaat tenslotte om jouw morgen.

Jouw eigen wensen, regie en verantwoordelijkheid staan centraal. Alleen dan kun je werken aan een duurzame eerste stap op weg naar je carrière van morgen. Denken vanuit mogelijkheden en kansen, waarbij wij sparren en ondersteunen waar nodig.

De carrièreadviseurs van Klaar voor Morgen helpen jou met inzicht in je drijfveren, je professionele identiteit aan te scherpen, je toekomstige arbeidsmarkt vast te stellen en helder te formuleren wat jouw toegevoegde waarde is aan je huidige of toekomstige werkgever en waar jouw ontwikkelpotentie zit.