Over ons

Denk jij er wel eens over na, hoe snel de toekomst op je af komt? Wij wel, en wij kunnen niet wachten om onderdeel te zijn van jouw morgen.

Wie wij zijn? Wij zijn niet weer een doorsnee, dertien in een dozijn HR & Recruitment bureau. Nee, wij zijn een beetje anders. Vreemde eenden in de bijt zou je zelfs kunnen zeggen. Pro-actieve go-getters, met een visie op HR & Recruitment die de tendens op de huidige arbeidsmarkt een nieuwe richting geeft.

De oerknal van ons bedrijf is namelijk ontstaan vanuit een gedeelde passie voor verbetering. Verbetering van organisaties, maar vooral vernieuwing van Recruitment & HR. We zien dat er in ons werkveld te veel tijd en geld naar randzaken gaat en geloven dat we écht een verschil kunnen maken door dit anders aan te vliegen.

We combineren de energie van de randstad met een nuchter Noordelijk karakter. Niet bescheiden, nee, nuchter. Zo schoppen we tegen het ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ aan, zonder naast onze schoenen te lopen. Er zit namelijk zóveel kwaliteit in het Noorden, maar wanneer je dit binnensmonds vertelt zal het niemand opvallen. Daarom schreeuwen wij het voor je van de daken.

Maar eerst even introduceren. Wel zo netjes!

 

Ons team

Graag stellen wij onszelf kort aan je voor. Liever maken we tijd om persoonlijk kennis te maken. Dus schroom niet en bel ons snel voor een afspraak: 050 211 57 71.

Jouw succes is ons succes.

Jouw organisatie is onze drijfveer. Met onze ruime ervaring in HR & Recruitment binnen verschillende werkvelden, weten wij precies wat we wél of juist niet moeten doen. We zien op de arbeidsmarkt te vaak een ‘waarom makkelijk doen, als het moeilijk kan’ filosofie en hebben besloten hier iets aan te doen. Om dit goed te kunnen doen, moeten we jouw organisatie eerst leren kennen. Pas dán kunnen we actief meedenken over de mogelijkheden en kansen die er liggen. Zo staat jouw succes staat gelijk aan ons succes.

 

Wij zijn niet van gisteren en hebben geen tijd voor de oude denkwijze. De bui afwachten, om vervolgens te vertellen wat er allemaal niet mogelijk is, zul je bij ons niet tegenkomen. Nee, wij werken toekomstgericht. Met de blik op oneindig en een human-centered focus.

Wij zorgen dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst,
en die begint morgen

OPDRACHTGEVERS & SAMENWERKINGSORGANISATIES