OVER ONS

ONZE VISIE

Denk jij er wel eens over na, hoe snel de toekomst op je af komt?

Wij wel, en wij kunnen niet wachten om onderdeel te zijn van jouw morgen.

Wie wij zijn? Wij zijn niet weer een doorsnee, dertien in een dozijn HR & Recruitment bureau. Nee, wij zijn een beetje anders. Vreemde eenden in de bijt zou je zelfs kunnen zeggen. Pro-actieve go-getters, met een visie op HR & Recruitment die de tendens op de huidige arbeidsmarkt een nieuwe richting geeft.

De oerknal van ons bedrijf is namelijk ontstaan vanuit een gedeelde passie voor verbetering. Verbetering van organisaties, maar vooral vernieuwing van Recruitment & HR. We zien dat er in ons werkveld te veel tijd en geld naar randzaken gaat en geloven dat we écht een verschil kunnen maken door dit anders aan te vliegen. Meer voor minder.

We combineren de energie van de randstad met een nuchter Noordelijk karakter. Niet bescheiden, nee, nuchter. Zo schoppen we tegen het ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ aan, zonder naast onze schoenen te lopen. Er zit namelijk zóveel kwaliteit in het Noorden, maar wanneer je dit binnensmonds vertelt zal het niemand opvallen. Daarom schreeuwen wij het voor je van de daken.

Maar eerst even introduceren. Wel zo netjes!

TOEKOMSTGERICHT HR & RECRUITMENT

Marieke Kamminga

Een ‘stadjer’ met ruim 15 jaar ervaring in de HR- en Recruitment wereld.

Na mijn studie commerciële economie heb ik mijn eerste vlieguren gemaakt bij Vitae. Door op het hoogste niveau ervaring op te doen bij o.a. Maandag en TIB & partners, heb ik een verdiepingsslag gemaakt op het gebied van HR, Recruitment en Executive Search. Ik krijg energie van het verbeteren van organisaties. Niet alleen, maar samen. Met een frisse blik, een pragmatische aanpak en af en toe een beetje humor, vlieg ik dagelijks recruitment vraagstukken met liefde aan. Zo help ik organisaties met het optimaliseren van hun Recruitment & HR proces.

TOEKOMSTGERICHT HR & RECRUITMENT

Mariëlle Gudde

Jaren heb ik mijn strepen verdiend bij uiteenlopende organisaties, van de gemeente tot farmacie. Deze brede achtergrond heeft mij de kans gegeven om een eigen visie te ontwikkelen op HR. Voor organisaties ben ik de onmisbare samenwerkingspartner, die vanuit een pro-actieve houding meedenkt over kansen en ontwikkelingen. Ik focus mij op aspecten binnen HR die de organisatie écht kunnen verbeteren, namelijk talentontwikkeling, strategische personeelsplanning, organisatie advies en het ontwikkelen van een beleid dat past bij zowel de werkgever, als werknemer. Gedreven door resultaat, sta ik klaar om jouw organisatie in beweging te brengen. Energiek, gedreven en altijd denkend in kansen.

TOEKOMSTGERICHT HR & RECRUITMENT

Irma van Dijk

Met een interdisciplinaire achtergrond en ruime ervaring met (complexe) vraagstukken op organisatieniveau, waarvan 21 jaar bij de RUG, heb ik mijn loopbaan breed kunnen invullen. Vanuit mijn leidinggevende rollen begrijp ik wat er nodig is voor een organisatie om haar doelen te behalen en de mens verder centraal te zetten in de organisatie. Mijn plezier haal ik vooral uit het begeleiden en adviseren van studenten, medewerkers, bestuurders en managers.

In mijn rol als adviseur bij Klaar voor Morgen wil ik organisaties en medewerkers verder helpen in het toekomstgericht vormgeven van organisatievraagstukken, HR & Recruitment, loopbaanvraagstukken en duurzame inzetbaarheid. Met veel plezier en enthousiasme ga ik met jou in gesprek over jouw ‘Morgen’.

TOEKOMSTGERICHT HR & RECRUITMENT

Myrthe Lukje

Als tweedejaars HRM-studente aan de Hanzehogeschool Groningen mag ik sinds september jl. mijn eerste HR-stage vervullen bij Klaar voor Morgen, wat ik met ontzettend veel plezier doe. Tijdens het eerste jaar heb ik voor het eerst kennis gemaakt met alles wat HR te bieden heeft. En vanuit dit eerste jaar mag ik nu de opgedane kennis gaan ervaren in de praktijk.

De keuze voor een stageplaats bij Klaar voor Morgen was dan ook snel gemaakt; stagelopen bij een jonge en dynamische organisatie waarin je kennismaakt met zowel werving & selectie als HR en Recruitment. Binnen een klein team, met veel expertise, waar kennis omzetten in ervaring ook écht mogelijk is.

Als gemotiveerde en enthousiaste student heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. Tijdens mijn stage focus ik mij op het verbreden van mijn kennis op alle aspecten binnen HR door mee te draaien in de dagelijkse werkzaamheden en ondersteuning te bieden. Mijzelf blijven uitdagen en ontwikkelen. Te oud om te leren, dat ben je immers nooit. Wie weet tot snel!

TOEKOMSTGERICHT HR & RECRUITMENT

Succes en vooruitgang behaal je niet alleen.

Om onze krachten te versterken werken we graag samen met collega’s of organisaties in het vakgebied die staan voor toekomstgerichte organisaties. Graag stellen we deze collega’s voor.

Marleen Bruinsma

Een ‘halve’ Groninger, met brede kennis van besturing en verandervraagstukken Sinds mijn studie Bedrijfskunde in de jaren negentig, ben ik blijven wonen en werken in Groningen. Vanuit mijn interesse voor maatschappelijke vraagstukken, heb ik mijn zakelijke achtergrond gekoppeld aan een loopbaan in de maatschappelijke sector in Noord Nederland. Voor mij was een logische stap om na twee decennia mijn kennis en ervaring te bundelen in de rol van organisatieadviseur en verandermanager gericht op het sociaal domein en de zorg. Mijn credo: “oplossingen worden niet gevonden in dezelfde omgeving waarin ze zijn ontstaan”. Dus nieuwe andere vormen van samenwerken, een frisse blik op de rol en regelruimte van professionals en toekomstgerichte HR zijn essentiële onderdelen van verandervraagstukken. Ik bundel graag de denkkracht en daadkracht die nodig is om veranderingen in gang te zetten en zichtbare resultaten te boeken.

Liesbeth Hermsen

Een ‘mensen-mens’, met ruime ervaring in organisatie- en persoonlijke ontwikkeling. Samen werken aan organisaties, waar het beste uit mensen en daarmee het beste voor de klant wordt gerealiseerd is mijn doel. Al ruim 20 jaar mag ik vanuit diverse rollen (interim, projectleider, adviseur etc.) bijdragen aan organisatie- en teamontwikkeling. De laatste jaren ook steeds meer als persoonlijk coach, om een-op-een iemands volle potentieel te ontdekken. Ik streef op mensgerichte wijze doelstellingen na, waarbij ik makkelijk communiceer en continu de verbinding zoek. Mijn stijl is respectvol, integer en persoonlijk. Oprecht geïnteresseerd.

Jouw succes is ons succes.

Jouw organisatie is onze drijfveer. Met onze ruime ervaring in HR & Recruitment binnen verschillende werkvelden, weten wij precies wat we wél of juist niet moeten doen. We zien op de arbeidsmarkt te vaak een ‘waarom makkelijk doen, als het moeilijk kan’ filosofie en hebben besloten hier iets aan te doen. Om dit goed te kunnen doen, moeten we jouw organisatie eerst leren kennen. Pas dán kunnen we actief meedenken over de mogelijkheden en kansen die er liggen. Zo staat jouw succes staat gelijk aan ons succes.

 

Wij zijn niet van gisteren en hebben geen tijd voor de oude denkwijze. De bui afwachten, om vervolgens te vertellen wat er allemaal niet mogelijk is, zul je bij ons niet tegenkomen. Nee, wij werken toekomstgericht. Met de blik op oneindig en een human-centered focus.

 

Wij zorgen dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst, 
en die begint morgen.

OPDRACHTGEVERS & SAMENWERKINGSORGANISATIES