WERKWIJZE

Wij doen niks voordat we jouw organisatie leren kennen.

Daarom werken we altijd volgens deze stappen:

STAP

01

Leren kennen

Om te weten wat echt nodig is en om talenten in de organisatie maximaal te kunnen benutten, willen we weten wat er speelt en wat de behoefte is.

STAP

02

Aanpak bepalen

Nu we de organisatie wat beter kennen kunnen we een op maat gemaakte aanpak voorstellen.

STAP

03

Aan de slag

We houden van resultaat, praktisch en concreet, dus gaan na een effectieve intake en aanpakbepaling graag snel over tot actie.

ONZE VISIE

Jouw organisatie is onze drijfveer. Met onze ruime ervaring in HR & Recruitment binnen verschillende werkvelden, weten wij precies wat we wél of juist niet moeten doen. We zien op de arbeidsmarkt te vaak een ‘waarom makkelijk doen, als het moeilijk kan’ filosofie en hebben besloten hier iets aan te doen. Om dit goed te kunnen doen, moeten we jouw organisatie eerst leren kennen. Pas dán kunnen we actief meedenken over de mogelijkheden en kansen die er liggen. Zo staat jouw succes staat gelijk aan ons succes.

Wij zijn niet van gisteren en hebben geen tijd voor de oude denkwijze. De bui afwachten, om vervolgens te vertellen wat er allemaal niet mogelijk is, zul je bij ons niet tegenkomen. Nee, wij werken toekomstgericht. Met de blik op oneindig en een human-centered focus.

 

Wij zorgen dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst, en die begint morgen.

Onze werkwijze

Wij helpen jouw (interne) organisatie om deze Klaar voor Morgen in te richten. We werken bij voorkeur op basis van een samenwerking. Samen bouwen we aan jouw organisatie. Zie ons gerust als sparringpartner. Samen werken we naar een toekomstgerichte organisatie. 

Hoe we dit voor ons zien? We komen jouw organisatie als sparringpartner of als interim professional tijdelijk versterken. Samen met jullie werken we aan toekomstgerichte organisatievraagstukken en bouwen we aan jouw organisatie van vandaag om klaar te zijn voor morgen.

Kernwaarden

Je merkt het al, maatwerk staat bij ons voorop. We staan voor hoogwaardige kwaliteit in onze dienstverlening. Tevens werken wij altijd vanuit onze vier kernwaarden:

Toekomstgericht

Misschien wel onze belangrijkste kernwaarde; toekomstgericht. Door een lange termijn visie te formuleren en deze uitvoerbaar te maken, zijn én blijven wij waardevol voor onze klanten. Hiermee bouwen wij aan duurzame klantrelaties, voor de lange termijn.

Resultaatgericht

Jouw succes is ons succes. Door jouw organisatie door en door te leren kennen, zorgen we ervoor dat onze resultaten meetbaar zijn. Zó fungeren wij als een verlengstuk van jouw organisatie.

Toegankelijk & transparant

Door complexe materie concreet te maken, begrijpen onze klanten waar we het over hebben. Niet te veel vakjargon, geen dubbele bodems of kleine lettertjes. Oftewel, niet te veel poespas. Dit zie je terug in zowel onze werkwijze als ons tarief.

Pro-actief & bevlogen

Met onze passie voor HR & Recruitment brengen wij nieuwe energie op de Noordelijke arbeidsmarkt. Met onze integrale aanpak vertalen we jouw missie & visie naar toekomstgericht HR & Recruitment.