Lezing en workshop: Het is hier net een kleuterklas

  • Groningen
  • 14 maart 2024 15:00
  • €n.t.b.

Leiderschap gaat niet om ego. Het gaat als leider niet om jou, maar om wat je teweegbrengt en wat je nalaat als je vertrekt.

Over dit evenement

Over Sayma Kuiper

Sayma Kuipers is spreker, trainer en ondernemer. Ze richt zich op teamontwikkeling en leiderschapsontwikkeling. De rode draad in haar werk is de invloed van mensen op elkaar. Ze krijgt energie van mensen, ze heeft sowieso veel energie, haar hoofd zit vol ideeën en het liefst reist ze door heel het land.

Ze spreekt, begeleidt, traint, ze geeft advies én schrijft. Zo deelt ze regelmatig verhalen en haar kijk op leiders en teams op LinkedIn. Ze is dol op verhalen uit de praktijk en koppelt dit aan wat ze zelf ziet of wat de wetenschap vertelt over leiderschap en teamontwikkeling.

Sayma over Leiderschap

Leiderschap gaat niet om ego. Het gaat als leider niet om jou, maar om wat je teweegbrengt en wat je nalaat als je vertrekt.

Ik ben gericht op het effect van kleine stappen. Juist die geven iemand de kracht om de volgende dag iets te veranderen. En om het vervolgens ook vol te houden, daar doe je het natuurlijk voor. Ik ben groot voorstander van positieve psychologie. Voor mij deugen de meeste mensen. En ik geloof sterk in het verzamelen van de juiste mensen om je heen. Mensen die naar je luisteren, maar ook kritisch en scherp zijn als jij het nodig hebt. Soms heel irritant, maar zo hard nodig!

De workshop

Als inspirerende spreker over leiderschap en teamontwikkeling neemt Sayma je op een verrassende manier mee in wat jij morgen al kunt doen om je team beter te laten functioneren en beter samen te werken. En niet alleen dat, ook om met meer plezier aan het werk te gaan.