Jouw carrière Klaar voor Morgen

Ontwikkeling in organisaties en voor jou als professional

Ben jij klaar voor vandaag?

Toekomstgerichte organisaties zetten hun mensen centraal, zij vormen het kloppende hart van organisaties. Het welzijn van medewerkers vormt hierin een centrale rol. Gemotiveerde, flexibele en, bovenal, gelukkige medewerkers die klaar staan om voor elkaar en de organisatie door het vuur te gaan.

Het centraal zetten van medewerkers in organisatie, luisteren, het zien van kansen en mogelijkheden en faciliteren van reflectie, leren en ontwikkelen is een gedeelde verantwoordelijkheid van organisaties en medewerkers.

Voor organisaties

Klaar voor Morgen helpt jouw organisatie om alle talenten in jouw organisatie te ontdekken en optimaal te benutten.

Dit doen we op verschillende manieren. Enerzijds bieden we selectie- en ontwikkelassessments aan om al bij de start in de functie te werken aan de ontwikkeling.

Ook leveren we een belangrijke bijdrage aan talentmobility in organisaties. Hoe creëer je de cultuur en noodzaak waarin medewerkers actief aan de slag gaan met hun loopbaan. En hoe richt je een organisatie in die wendbaar is en recht doet aan het werkgeluk, ontwikkeling en levensfase van mensen in combinatie met het behalen van de beoogde doelen en resultaten.

Klaar voor Morgen begeleidt organisaties met talentprogramma’s, de transitie van functies naar rollen en loopbaanwelzijn. Alles met als doel de competenties, vaardigheden en werkgeluk van medewerkers af te stemmen met de behoefte en ontwikkelingen van de organisatie. Het voorkomt inzicht in jouw talentpool onnodige externe werving en versterk je de organisatie met de kracht van jouw eigen DNA.

Voor Professionals

Als partner van jouw carrière zijn we er niet alleen als we een passende vacature voor je hebben. We vinden het belangrijk jouw ontwikkeling te volgen en waar nodig te begeleiden. Denk jij er wel eens over na, hoe snel de toekomst op je af komt? Wij wel, en wij kunnen niet wachten om onderdeel te zijn van jouw morgen.

Het is voor jou als professional essentieel om in de snel veranderende (arbeids)markt pro-actief aan de slag te gaan met het managen van de eigen loopbaan. Jouw persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk leg je natuurlijk niet in handen van je werkgever. Eigen regie en verantwoordelijkheid hierin pakken is waar ‘Klaar voor Morgen’ je graag bij helpt. We doen dit door het aanbieden van kennis en inspiratie voor het vinden van ander werk, we helpen je bij het centraal stellen van jezelf in het ontdekken van je talent of een (nieuwe) carrière of het leuker maken van het werk in de organisatie waar je nu voor werkt. We zoomen in op jouw positie op de arbeidsmarkt en stomen je klaar voor om de door jou gestelde doelen in je carrière te behalen.

We stappen samen met jou uit je comfortzone. Welke doelen en groei heb jij voor ogen. En welk gedrag, mindset en acties passen hier nou echt bij. Samen werken we aan jouw carrière van morgen.