Toekomstgericht Recruitment | Recruitment 3.0

Je leest het goed. Geen 2.0, want dat is alweer van gisteren. Met Recruitment 3.0 ben je Klaar voor Morgen. Daarmee wordt er niet alleen gekeken naar het daadwerkelijke werven en selecteren van een kandidaat, maar zetten we een stapje verder terug én denken een stapje verder vooruit.

Wij duiken je organisatie in voor wij ook maar een woord op papier zetten. Wij willen weten waar de behoefte van jouw organisatie nou echt ligt en kijken naar wat jullie al in huis hebben. Een perfecte kandidaat heeft namelijk niet alleen een specifieke achtergrond van diploma’s en werkervaring, maar past ook goed bij de bedrijfscultuur.

Met Klaar voor Morgen denken we echt met je mee. Dit doen we door de juiste strategie te bepalen voor het werven van nieuw talent op basis van data, niet op basis van onderbuikgevoel. We doen dat dan weer wel met kennis vanuit van de markt.

Als werving en selectiebureau geloven wij niet in een moeilijke arbeidsmarkt. Je moet alleen anders zoeken. En dat is precies wat wij doen. Wij kennen de markt, vooral in het noorden van het land, en hebben een groot netwerk in verschillende sectoren.

Vanuit onze expertise voor werving en selectie en Groningse nuchterheid, koppelen wij mensen aan werk. Of werk aan mensen. Het is maar net van welke kant je het bekijkt. Ben jij al klaar voor morgen? Neem contact met ons op!