Marcel Borger: CEO van OG Clean Fuels

Wie is Marcel Borger?

Gevormd en opgegroeid in een hecht ondernemersgezin in het Noorden en waarbij saamhorigheid en hard werken altijd samengingen en de toppen en dalen van het ondernemen als kind heb meegemaakt. Hierdoor weet je dat je overal hard voor moet werken en niet alles vanzelfsprekend is. Verder 53 jaar, woonachtig in Leeuwarden en vader van 3 kids in de leeftijd van 14, 16 en 19.  Via randstad Uitzendbureau (9 mnd), Neways Electronics International (6 jaar) en Mokobouw (3 jaar) in 2008 OG Clean Fuels opgericht. OG is een schone brandstoffen retailer met bijna 300 locaties in Nederland, Duitsland, Zweden en Italie met de ambitie de grootste onafhankelijke schone brandstoffen retailer van Europa te worden en actief te zijn in 6-7 landen in 2028. Binnen OG nog steeds CEO en aandeelhouder.

 

Visie op leiderschap

Werken vanuit een duidelijke strategie en visie en zorgen dat je het totale overzicht houdt en goed geïnformeerd bent. Vrijheid en verantwoordelijkheid geven aan je mensen en het echt samen doen, want elke schakel binnen bedrijf is belangrijk. Individu is net zo belangrijk als het team. Functioneert het individu en voelt die zich goed dat zal diegene een positieve bijdrage aan team geven. Persoonlijke ontwikkeling en goede balans prive-werk voor medewerkers is belangrijk.

 

Waar kan Marcel mee helpen?

Als ondernemer nu 15 jaar OG ontwikkelt van startup naar scale up met alle organisatorische, financiële en commerciële uitdagingen daarbij inclusief funding en mede-aandeelhouders op basis van eigen ondernemersgeest en de werkervaringen vanuit het verleden. Dit in een internationale omgeving dus ook het opstarten van activiteiten in verschillende andere landen.

 

Voor uw organisatie beschikbaar voor strategisch organisatieadvies vanuit een positief kritische en ondernemende blik. Anders durven en willen denken typeert mij in degelijke trajecten.