Vervuld: Sr. HR adviseur SKIK Kinderopvang

 

Ben jij de enthousiaste en gedreven sr. HR adviseur die SKIK verder helpt bij het ontwikkelen van – en uitvoering geven aan goed werkgeverschap?

“Onze medewerkers zijn de kracht van de organisatie.” Zij zijn betrokken en gemotiveerd. Professionals die verantwoordelijkheid kunnen en willen dragen die een rolmodel zijn voor de kinderen en hun ouders. Onze stichting groeit en wij groeien mee. We willen niet alleen het beste uit de kinderen halen, maar ook uit onze medewerkers. Daarom ontwikkelen wij ons ook als werkgever en willen we medewerkers een plek bieden waarin veiligheid, plezier en professionaliteit in je vak voorop staat.

 

Wij zoeken een:                        Sr. HR adviseur (24- 28 uur)

 

Wat ga je doen?
Jij hebt de regie op het HR beleid binnen SKIK. Dit betekent dat je ontwikkelingen in het vak en wet- en regelgeving volgt en dit vertaalt naar kansen en mogelijkheden voor de organisatie. Je initieert, ontwikkelt en geeft uitvoering aan het HR beleid. Het is een functie met zowel strategische als uitvoerende componenten. Denk hierbij aan het schrijven van beleid, projectleiderschap op HR projecten, uitvoering geven aan het arbo- en verzuimbeleid, maar ook het borgen van de juistheid in de personeelsadministratie.

Je bent sparringpartner van de directeur, het MT en de clustermanagers en hebt veelvuldig contact met de medewerkers van het Service Bureau en de werkvloer. Jij behoudt overzicht en rust binnen de dagelijkse dynamiek waarin je eigen verantwoordelijkheid neemt voor de voortgang van jouw resultaten.

Wat vragen wij?
Je hebt HBO werk- en denkniveau met bij voorkeur de opleidingsrichting HRM. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als (sr.) HR adviseur.

Ben jij pro-actief, zelfstandig, accuraat en heb je de mindset om van deze functie een succes te maken? Dan zoeken we jou!

Wat bieden wij?
Het salaris is ingeschaald in schaal 9 van de CAO Kinderopvang. Dit betekent dat jij tussen de €2.899,- en €3.910,- op basis van een werkweek van 36 uur kunt verdienen. Daarnaast kent de CAO Kinderopvang een ruime verlofregeling en andere voordelen, zoals een bedrijfsfitnessregeling.

Daarnaast werken wij vanuit een goed bereikbaar Service Bureau in Joure en hebben we een prettige en informele cultuur.

Heb je vragen?
Dat snappen we! Neem voor meer informatie contact op met Mariëlle Gudde (06-42028052).

Solliciteren?
Wat fijn dat jij net zo blij wordt van deze vacature als wij! Heb je interesse in deze functie en voldoe je aan de eisen? Graag ontvangen wij je motivatie en cv voor 2 april 2021. Deze kun je sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Aangezien jouw motivatie en enthousiasme voor ons net zo belangrijk zijn als de ervaring die we in je CV kunnen vinden, kunnen we je sollicitatie alleen in behandeling nemen als we zowel de motivatie als je CV ontvangen.

Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.skikkinderopvang.nl.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.

Vacatures

Ook klaar zijn voor morgen?

Neem contact op

Advies over jouw HR & Recruitment?

+31 6 42 02 80 52
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Heb je liever dat wij jou bellen?

+31 6 42 02 80 52
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

©2021 Klaar voor morgen | Powered by Dsignonline