Teammanager Woonzorg, Zorggroep Meander

 

Teammanager Woonzorg, Locatie de Heggerank

28-36 uur per week

Voor Zorggroep Meander zijn wij op zoek naar een  inspirerende en ondernemende Teammanager voor de locatie de Heggerank. Ben jij de verbindende Teammanager die de medewerkers coacht naar resultaatgerichte teams en die de kwaliteit van zorg en de bedrijfsvoering continu wil verbeteren? Dan zoeken wij jou!

 

 

Teammanager Woonzorg bij Zorggroep Meander

 

Zorggroep Meander

Bij Zorggroep Meander bieden ruim 1600 medewerkers zorg, behandeling en revalidatie in de regio Oost-Groningen. Zorggroep Meander is actief op verschillende locaties. Er zijn vier woonzorgcentra, vier woonservicecentra, een revalidatiecentrum en diverse steunpunten voor thuiszorg en dagopvang/dagbehandeling in Oost-Groningen. Zorggroep Meander is er voor de kwetsbare oudere in de thuissituatie en, wanneer dat niet meer kan, in een omgeving die zo thuis mogelijk is. De beste zorg wordt gegeven door bevlogen medewerkers. Samen zorgen zij voor een werkomgeving waarin iedereen met plezier aan het werk gaat.

Zorggroep Meander werkt hard aan toekomstgerichte zorg. Zorggroep Meander krijgt van de cliënten een prachtig cijfer qua waardering op Zorgkaart Nederland. Eén van de woonzorgcentra staat zelfs al twee jaar op Zorgkaart Nederland als nummer één genoteerd. Iets om heel erg trots op te zijn! Zorggroep Meander is continu in beweging en werkt aan een solide basis om ook in de toekomst goede zorg te kunnen bieden aan de cliënten. Als Teammanager speel jij hierin een grote rol.

 

De Heggerank

De Heggerank is een locatie midden in Musselkanaal in het winkelcentrum. Een breed opgezette locatie voor ouderen met verschillende voorzieningen en samenwerkingen. Denk hierbij aan de bibliotheek, het restaurant en de kapper, maar ook door inzet van medewerkers van andere organisaties die op deze locatie ondersteunen. Een locatie met een 8,6 waardering, een bovengemiddelde score op Zorgkaart Nederland.

Als teammanager van deze locatie ga je tevens vorm en inhoud geven aan een nieuw op te zetten zorgspecialisatie binnen Meander. Na de zomer start op deze locatie een wooneenheid gerontopsychiatrie op een van de 5 etages. De collega’s om deze nieuwe vorm van zorg te leveren staan al in de startblokken en kijken er naar uit om dit samen met jou te implementeren en verder door te ontwikkelen. Dit betreft een waardevolle aanvulling op de dienstverlening van Zorggroep Meander.

 

De rol van Teammanager

Je bent resultaatverantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg, de medewerkers en de bedrijfsresultaten en rapporteert hierover aan de Manager Woonzorg. Je draagt binnen de gestelde financiële kaders zorg voor een adequaat kwalitatief en kwantitatief personeelsbestand en optimale personeelsplanning. Je hebt aandacht voor het welbevinden en het werkplezier van de medewerkers en bent in staat medewerkers in hun kracht te zetten.

Als Teammanager ben je in staat om medewerkers te coachen en ondersteunen op weg naar taakvolwassenheid/ eigenaarschap. Je werkt binnen de kaders van de organisatie en creëert de voorwaarden voor de medewerkers om dag in dag uit de beste zorg te kunnen bieden aan onze cliënten en samen optimale resultaten te behalen.

Je voelt je niet alleen verantwoordelijk voor het resultaat in jouw eigen teams maar je zet je ook in voor het Zorggroep Meander totaalresultaat en bent daarin een echte samenwerker. Je beweegt je eenvoudig in het netwerk van externe contacten en weet tijdig de juiste verbindingen te maken met bijvoorbeeld huisartsen, gemeenten, scholen en overige stakeholders. Vanuit deze samenwerking zie je innovatieve kansen die je kunt vertalen naar de organisatie, ons aanbod en kwaliteit van zorg in organisatie brede projecten. Ook ben je in staat om zelfstandig projecten te leiden.  Jouw werkwijze kenmerkt zich door openheid en transparantie. Je bent in staat overstijgend te denken, draagvlak te creëren voor besluiten en veranderingen en deze door te voeren.

 

Wie ben jij?
Jij bent een verbindende, innovatieve teammanager met meerwaarde. Je bent in staat overstijgend te denken en te handelen. Je stuurt op visie en resultaten en bent in staat de nieuwe dienstverlening van de wooneenheid gerontopsychiatrie vorm te geven. Je voert het goede gesprek op het juiste moment en creëert eigenaarschap bij je medewerkers.  Door je spontane en ondernemende persoonlijkheid en je gevoel voor humor, vind je steeds de juiste balans tussen persoonlijk en resultaatgericht leiderschap.

Je bent coach van en steun voor je medewerkers in het gezamenlijk behalen van beoogde resultaten. Hierbij werk je nauw samen met je collega Teammanagers. Je bent een verbinder die proactief handelt. Je communiceert makkelijk, weet wat er leeft en geeft transparante en duidelijke informatie.

 

Functie-eisen

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en hebt ervaring als leidinggevende binnen de zorg;
  • Je hebt bijvoorbeeld een afgeronde HBO-V opleiding (pre) aangevuld met een managementopleiding (must);
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met/kennis van gerontopsychiatrie;
  • Je bent in contact met je medewerkers, weet wat hen bezig houdt en wat ze nodig hebben om zich professioneel en persoonlijk verder te ontwikkelen;
  • Je bent een verbinder, zowel binnen de organisatie als extern;
  • Je bent analytisch en kunt organisatiebeleid vertalen naar lokale uitvoeringsplannen. Je hebt een duidelijke visie op wonen, zorg en welzijn voor ouderen en je kunt deze visie, in samenspraak met je collega’s, vertalen naar concrete acties, veranderingen en groei;
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

 

Wat krijg je van Zorggroep Meander?

Als je bij Zorggroep Meander gaat werken, bieden zij in overleg met jou een passend contract aan met een salaris conform cao VVT  FWG 60. Daarnaast krijg je een eindejaarsuitkering en bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Aandacht voor jouw gezondheid en werkplezier vindt Zorggroep Meander belangrijk. Daarom kun je gebruik maken van het uitgebreide arbeidsvoorwaardenpakket, bijvoorbeeld door het aanschaffen van een fiets en laptop via bruto/netto regeling. Tevens biedt Zorggroep Meander je ook de kans je te ontwikkelen door bijvoorbeeld het volgen van trainingen met betrekking tot je aandachtsgebied(en).

De kans om te werken in een organisatie in beweging, waarbij je met jouw ondernemerschap en visie van meerwaarde kunt zijn aan het leveren van optimale zorg.

 

De procedure

Herken jij jezelf in onze ideale kandidaat? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

 ‘Klaar voor Morgen’ is verantwoordelijk voor de werving en selectie van de kandidaat voor deze functie. Voor meer informatie over de functie en de procedure kun je contact opnemen met

Marieke Kamminga (06-15271212) of Mariëlle Gudde (06-42028052). Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Stuur dan z.s.m. of uiterlijk 11 juli a.s. jouw motivatie en CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 19 juli a.s.

Het overleggen van een recente VOG is een voorwaarde voor aanstelling. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure als ook het inwinnen van referenties.

Vacatures

Ook klaar zijn voor morgen?

Neem contact op

Advies over jouw HR & Recruitment?

+31 6 42 02 80 52
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Heb je liever dat wij jou bellen?

+31 6 42 02 80 52
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

©2021 Klaar voor morgen | Powered by Dsignonline